عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: در حال حاضر در تهران مراکزی وجود دارند که از وزارت ارشاد مجوز رسمی گرفتهاند و به صورت قانونی آخرین فیلمهای هالیوودی را بدون سانسور اکران و عرضه میکنند و ما از آنها بیخبریم.
به گزارش شبکه خبری صداقت، حجت الاسلام والمسلمین محمد خسروپناه، در آیین تجلیل از استادان برتر و دانشجویان نمونه دانشگاه معارف اسلامی قم، با طرح این سؤال که اگر امروز شهید مطهری در میان ما بود، چه میکرد، بیان داشت: شهید مطهری به دلیل این که عالمی زمانشناس بود، بر اساس نیازهای جامعه گام برمیداشت و با جریانهای فرهنگی ضد اسلام به مبارزه میپرداخت.
وی با برشمردن جریانهای فرهنگی فعال در مبارزه با اسلام، خاطرنشان کرد: جریان نخست، جریانی ادبی است که ادبیات ضد فرهنگ اسلامی را ترویج میکند.
خسروپناه، با اشاره به نقد کتاب ادبی شاملو توسط استاد شهید مطهری تصریح کرد: امروز هزاران شاملوی دیگر وجود دارند، ولی کسی توجهی به آنها ندارد.
وی جریان فعال فرهنگی دوم در ضدیت با فرهنگ اسلامی را سینما دانست و عنوان کرد: فیلمهایی که در دهههای اخیر ساخته شده، یا در مورد انسان شهوتگراست، یا در مورد انسان عصبانی که هردوی اینها با فرهنگ اسلام در تضاد است ولی متأسفانه کسی برای پاسخ به آنها اقدام نکرده است.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آخرین فیلم اکران شده در هالیوود بیان داشت: پیام اصلی این فیلم امریکایی که جایزه اسکار را نیز از آن خود کرد این بود که اسلام تروریستپرور است؛ در این فیلم، سربازان آمریکایی حاضر در کشور عراق را انسانهای از جان گذشتهای معرفی میکند که در راه اصلاح عراق به سختی افتادهاند و در کنار آن مسلمانانی را نشان میدهد که در حال کشتن آدمهای بیگناه هستند.
وی هشدار داد: در حال حاضر در تهران مراکزی وجود دارند که از وزارت ارشاد مجوز رسمی گرفتهاند و به صورت قانونی آخرین فیلمهای هالیوودی را بدون سانسور اکران و عرضه میکنند و ما از آنها بیخبریم.
خسروپناه با اشاره به فیلمهای تهمینه میلانی کارگردان سینما و تلویزیون گفت: فیلمهای این کارگردان همه در ردیف تفکرات فمنیستی است، آخرین فیلم تهمینه میلانی که فیلم «تسویه حساب» باشد در دولت نهم مجوز نگرفت، اما متأسفانه در دولت دهم به آن مجوز داده شد.
وی با انتقاد از وزارت ارشاد در عمل نکردن به وظایف خود گفت: به وزارت ارشاد میگوییم چرا در دولت نهم مجوز این فیلم داده نمیشود، ولی در دولت دهم مجاز میشود و در جواب میگویند ما شاخصهای مشخصی نداریم، باید پرسید که چه کسی باید بنشیند و این شاخصها را تعریف کند و به حق باید گفت جای شهید مطهری در این عرصهها بسیار خالی است.
این استاد حوزه، موسیقی را هم یکی دیگر از ابزار جنگ فرهنگی دشمن برشمرد و خاطرنشان کرد: امروزه رواج موسیقیهای پاپ و راک در حالی در مملکت بیداد میکند که بعضی از آنها گرایش به نیهلیسمی دارند که بسیار خطرناک است و علاوه بر آن مفهومی ضد اسلامی را باخود حمل میکنند.
وی با انتقاد از نگاه سنتی بعضی از روحانیون به مقوله موسیقی مدرن گفت: نمیتوان بازهم با فتوای اینکه موسیقی و غنا حرام است در مقابل این هجمه عظیم فرهنگی دشمن، ایستاد و برای رفع این مشکل باید با استدلالهای علمی و منطقی در رد آن کوشید.
خسروپناه، با اشاره به رواج شیطانپرستی در جامعه ما گفت: متأسفانه دلیل عمده گرایش به شیطانپرستی در جامعه عدم آگاهی گروندگان به این فرقه بوده و رسالت عالمان ما در این خصوص بسیار سنگین است.
وی خاطرنشان کرد: اگر علمای ما تنها انحرافات فرقه شیطانپرستی را بیان کنند، بزرگترین نقد را انجام دادهاند و نباید مانند گذشته تنها به این جمله که بعضی جوانها گرفتار شیطانپرستی نشوند، با آن مبارزه کرد.