خبرستان صداقت

صداقت ۲۴ ساعته است - ۲۴ ساعته با صداقت باشید

خبرستان صداقت

صداقت ۲۴ ساعته است - ۲۴ ساعته با صداقت باشید

واکنش فعالین سیاسی - دانشجویی به دادگاه روزنامه جوان

فردی که محرک و عامل اصلی اغتشاشات و دامن زدن به مسائل بعد از انتخابات است چطور می‌تواند از روزنامه جوان شکایت کند.

شبکه خبری صداقت به نقل از http://www.khabareruz.parsiblog.com/گزارش می دهد :

رسالت روزنامه جوان بیان حقایق بوده است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به شکایت موسوی از مدیر مسئول روزنامه جوان گفت: وظیفه و رسالت روزنامه جوان بیان حقایق و روشنگری مردم درباره سران فتنه بوده است.
محمد کرمی‌راد در گفتگو با  فارس با اشاره به شکایت میرحسین موسوی از مدیر مسئول روزنامه جوان، اظهار داشت: فردی که خود از سران فتنه بوده و در معرض اتهامات بسیاری قرار دارد نمی‌تواند علیه یک روزنامه انقلابی که اقدام به افشاگری علیه جریان نفاق کرده است، شکایت کند.



وی با تأکید بر اینکه این نامزد انتخابات خود در راس فتنه‌ بعد از انتخابات بوده و در موضع اتهام قرار دارد، تصریح‌کرد: فردی که محرک و عامل اصلی اغتشاشات و دامن زدن به مسائل بعد از انتخابات است چطور می‌تواند از روزنامه وزین جوان که وظیفه اطلاع‌رسانی را بر عهده دارد، شکایت کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بر همین اساس وظیفه و رسالت روزنامه را بیان حقایق دانست و متذکر شد: جای بسی تأسف است اگر دستگاه قضایی بخواهد نسبت به این موضوع با روزنامه جوان برخورد داشته باشد چرا که این روزنامه در راستای فرمایش مقام معظم رهبری اقدام به روشنگری مردم کرده است.
وی با اشاره به اینکه درخواست بیش از 140 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی دستگیری، مؤاخذه و محاکمه سران فتنه بود، گفت: شکایت از روزنامه‌هایی که وظیفه اطلاع‌رسانی و روشنگری مردم را بر عهده دارند، هیچ معنایی ندارد.
کرمی‌راد در خاتمه به خواسته مردم در نهم دی‌ماه و 22 بهمن که محاکمه سران فتنه توسط قوه قضائیه بود اشاره و خاطرنشان‌کرد: دستگاه قضایی باید با افرادی که امنیت سیاسی و اجتماعی مردم را به مخاطره انداخته‌اند، برخورد کند. 

دادگاه روزنامه جوان نمایانگر اوج مظلومیت انقلاب اسلامی است

نمایندگان مردم به مانند عموم جامعه انتظار محاکمه عوامل اغتشاشات را دارند.  نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان مردم به مانند عموم جامعه انتظار محاکمه عوامل اغتشاشات را دارند و از این حیث از مدیران مسئول روزنامه‌های دلسوز نیز اعلام حمایت می‌کنند.

زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس، با بیان اینکه دادگاه‌های شکایت موسوی از روزنامه‌های ارزشی از جمله کیهان و جوان نمایان‌گر عدالت جامعه اسلامی است که حتی برای فتنه‌گران نیز این حق را قائل است که به ذم خود از حقشان دفاع کنند، اظهار داشت: این دادگاه نمایانگر اوج مظلومیت و عدالت انقلاب اسلامی است که حتی به دشمنان خود که سال گذشته امنیت و آرامش را بر مردم حرام کردند نیز حق طرح شکوائیه می‌دهد.
وی در ادامه افزود: البته نمایندگان مجلس نیز شکایت‌های مختلفی از سران فتنه به قوه قضائیه ارسال کرده‌اند که امید است دستگاه قضا به این شکایت‌ها هم به مانند شکایت سران فتنه رسیدگی کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به نامه نمایندگان در حمایت از مدیر مسئول کیهان، تاکید کرد: نمایندگان مردم به مانند عموم جامعه انتظار محاکمه سران فتنه را دارند و از این حیث از مدیران مسئول روزنامه‌های دلسوز نیز اعلام حمایت می‌کنند.
وی همچنین افزود: دادگاه شکایت سران فتنه از روزنامه‌های ارزشی مجالی را برای مدیران مسئول این روزنامه‌ها فراهم می‌کند تا در راستای روشن‌تر شدن افکار عمومی جامعه مستندات خود را از خیانت‌های این افراد بیان کنند و به گوش مردم برسانند.
الهیان به هزینه‌های جبران ناپذیر معنوی که سران فتنه در سال گذشته بر پیکره مردم وارد کردند اشاره کرد و گفت: هزینه‌هایی که فتنه‌گران در سال گذشته بر مردم وارد کردند باید در دادگاه رسیدگی شود و مردم منتظرند تا سران فتنه را در دادگاه ببینند. 
در دادگاه جوان جای شاکی و متشاکی عوض شده است
شکایت فله‌ای فتنه‌گران از نیروهای رسانه‌ای انقلاب برای انحراف افکار عمومی است.  رامین محمدی گفت: شکایت فله‌ای فتنه‌گران از نیروهای رسانه‌ای انقلاب، برای انحراف افکار عمومی و ممانعت از ادامه افشاگری‌های این روزنامه‌نگاران در قبال توطئه‌های جریان فتنه صورت می‌گیرد.

رامین محمدی دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با فارس، با اشاره به برگزاری دادگاه شکایت میرحسین موسوی از سید نظام‌الدین موسوی مدیرمسئول روزنامه جوان گفت: درست است که حضور افرادی مانند سید نظام‌الدین موسوی در دادگاه، مدل عدالت حکومت شیعی را نشان می‌دهد، اما واضح است که اینگونه شکایت‌های فله‌ای توسط فتنه‌گران از روزنامه‌نگاران انقلابی کشور، اقدامی برنامه‌ریزی شده توسط این جریان برای انحراف افکار عمومی و عوض شدن جایگاه شاکی و متشاکی است.
محمدی افزود: قوه قضائیه بهتر بود به جای رسیدگی فوری به شکایت سران فتنه از نیروهای انقلاب، کمی در دادگاهی کردن فتنه‌گران و برخی آقازاده‌ها که اتهامات بسیاری علیه آنان در خصوص حوادث پس از انتخابات مطرح است، تعجیل می‌کرد تا مردم انقلابی و متعهد کشورمان بیش از پیش به اقتدار این قوه امیدوار شوند.
وی ادامه داد: در حکومت اسلامی همه در مقابل قانون برابرند و از این منظر می‌توان به مسئله نگاه کرد و در واقع این دادگاه تریبونی برای مشخص شدن حق و ناحق بودن افراد است.
دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت با اشاره به پخش دادگاه شکایت شیرین عبادی از حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان از طریق صدا و سیما گفت: پخش این دادگاه باعث مشخص شدن حقیقت برای مردم و آگاه شدن آحاد جامعه نسبت به چهره واقعی شیرین عبادی بود.
محمدی با بیان اینکه قوه قضائیه در حکومت اسلامی بایستی عدالت را به درستی اجرایی شود، خاطرنشان کرد: کسانی در دست‌اندازی به بیت‌المال نقش فعال دارند باید از جانب دستگاه قضا فرا خوانده شده و مورد بازخواست قرار گیرند.
وی افزود: اگر زمانی که عقیل‌ها آن آهن گذاخته‌ را تجربه کردند اگر این آهن دست افراد را از بیت‌المال کوتاه می‌کرد دیگر امروز بحث آقازاده‌ها را نداشتیم تا این افراد هر طور که بخواهند با قانون برخورد کنند.
این فعال دانشجویی با ابراز انتقاد نسبت به نبود قاطعیت در گذشته دستگاه قضایی گفت: اگر در همان ابتدا با آقازاده‌ها برخورد می‌شد اکنون این افراد در نظام رخنه نمی‌کردند و قطع دست‌هایشان نیز اینقدر هزینه‌بردار نبود.
محمدی همچنین تعلل در قوه قضائیه برای برخورد با آقازاده‌ها را باعث کمک به فعالیت آنها عنوان کرد و گفت:‌ این تعلل، توجیه قابل قبولی ندارد، البته ممکن است دستگاه قضایی بحث شرایط کنونی کشور را مطرح کند اما با توجه به شرایط کنونی کشور و خواست و مطالبه مردم و مقام معظم رهبری حجت بر این دستگاه تمام است.
وی با اشاره به حماسه ملت ایران در 22 بهمن و 9 دی گفت: با این حماسه مردم، حجت برای قوه قضائیه در خصوص برخورد با اغتشاشگران و مفسدان اقتصادی تمام شده‌ است و بایستی محافظه‌کاری‌ها را کنار گذاشت.
این فعال دانشجویی در خصوص پیگرد قانونی اغتشاشگران و مفسدان اقتصادی نیز گفت: اگر این اقدام اجرایی شود قاطعیت دستگاه قضایی برای مردم مشخص می‌شود و در غیر این صورت مردم اعتمادشان را نسبت به دستگاه قضایی از دست می‌دهند.
محمدی با اشاره به برگزاری دادگاه متهمان حوادث بعد از انتخابات گفت: در این دادگاه بسیاری از متهمان مطرح می‌کردند که نقش اصلی سمپاتی را آقایان موسوی و کروبی انجام داده‌اند اما متاسفانه با اینکه عده‌ای بر این موضوع علم دارند اما به دیدار نوروزی چنین افرادی می‌روند.
 

در دادگاه روزنامه جوان جای متهم و شاکی عوض شده است

مردم خواستار محاکمه عوامل اغتشاش در دادگاه اسلامی هستند.  عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: در دادگاه رسیدگی به شکایت موسوی از روزنامه جوان جای متهم و شاکی عوض شده است و مردم خواستار محاکمه عوامل اغتشاش در دادگاه اسلامی هستند.

محمد کریم عابدی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس ، با اشاره به طرح شکایت موسوی از مدیر مسئول روزنامه جوان، اظهار داشت: ما هم‌چنان منتظر محاکمه عاملان فجایع، قانون‌شکنی‌ها و حوادث تلخ پس از انتخابات هستیم.
وی تاکید کرد: اینکه عده‌ای بیایند و امنیت سیاسی و اجتماعی مردم را به مخاطره بیاندازند و وحدت ملی را خدشه‌دار کنند، نباید اقدام آنان از سوی دستگاه قضایی کشور بی‌پاسخ گذاشته شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه با بیان اینکه سران فتنه در سال گذشته اندک اعتبار خود را نیز از دست دادند و مردم در 9 دی بر این موضوع مهرتایید زدند، گفت: کودتای مخملی سال 88 که از سوی لابی‌های صهیونیستی و استکبار برنامه‌ریزی می‌شد خود بزرگترین نشانه بر انحراف سران فتنه بود که این مهم نباید از سوی قوه قضائیه با اهمال برخورد شود.
عابدی افزود: مردم همچنان انتظار محاکمه این افراد را در دادگاه صالحه انقلاب می‌کشند. این نماینده مجلس با اشاره به برگزاری دادگاه شکایت موسوی از روزنامه‌ جوان، تصریح کرد: در این دادگاه شاهد هستیم که جای متهم و شاکی عوض شده و روزنامه‌ای که در راستای فرمایشات امام‌(ره) مبنی بر اینکه "حفظ نظام از اوجب واجبات است " اقدام به افشاگری علیه این جریان نفاق کرده حال باید در جایگاه متهم از انجام وظیفه خود دفاع کند.
عابدی همچنین به آشکار بودن مجرمیت سران فتنه در حوادث انتخابات و مسئول بودن آنها در قبال کشته‌ها و شهدای جریان آشوب‌های پس از انتخابات اشاره کرد و اظهار داشت: این شکایت‌ها و فعالیت‌هایی که از آن به عنوان فرار به جلو یاد می‌شود مثل آن فرد که در حال غرق شدن است و به هر علف خشکی چنگ می‌زند را در ذهن تداعی می‌کند.
نماینده مردم فردوس و طبس و سرایان در پایان تاکید کرد: مردم انتظار دارند هرچه زودتر عوامل اغتشاش در دادگاه اسلامی محاکمه شوند. 
 


شکایت موسوی از مدیرمسئول روزنامه جوان از طنزهای روزگار است

در قوه قضائیه جای شاکی و وزن‌ پرونده‌ها به درستی مشخص نیست .  دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با اشاره به برگزاری دادگاه شکایت میرحسین موسوی از مدیر مسئول روزنامه جوان گفت: شکایت یکی از سران اصلی فتنه از مدیرمسئول روزنامه جوان که جزو نیروهای متعهد رسانه‌ای است، از طنزهای روزگار است.

مهدی طوسی دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در گفتگو با  فارس، با یادآوری اینکه پس از حماسه بزرگ 22 بهمن و 9 دی که روز‌های پرافتخار جدیدی در تاریخ بعد از پیروزی انقلاب اسلامی رقم زد، مطالباتی از مسئولان و سران قوا علی‌الخصوص آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه از سوی مردم مطرح شد، اظهار داشت: در میان شعارها و خواسته‌های مردم شاهد این بودیم که آحاد ملت به برخورد با سران فتنه و کسانی که غریب به 9 ماه آسایش، امنیت و اعتقادات مردم را خدشه‌دار کردند، مطرح شد.
وی با اشاره به دادگاه شکایت میرحسین موسوی از سیدنظام‌الدین موسوی مدیر مسئول روزنامه جوان که قرار است فردا یکشنبه برگزار شود، افزود: متأسفانه امروز با وجود چنین شرایطی با خبر می‌شویم بعد از گذشته تنها چند ماه از شکست جدی گروه‌های تروریستی و سیاست‌باز که به دنبال کسب قدرت در ایران و نابودی نظام بودند، قوه قضائیه در اقدامی تعجب‌آور دادگاهی را برگزار می‌کند که در آن به جای پیگیری مطالبه مردم برای دادگاهی کردن سران فتنه و حامیانشان، ماجرا بالعکس شده و به شکایت فتنه‌گران از نیروهای رسانه‌ای انقلاب که اقدامات فتنه‌گران را افشا می‌کردند، رسیدگی می‌شود.
طوسی با بیان اینکه دردآورتر از نکته ذکر شده این است که شاکیان این افراد کسانی هستند که مردم از آنها شکایت دارند، خاطرنشان کرد: این مسئله نشان از یک وادادگی، تساحل و تسامح با افرادی دارند که کینه‌توزی آنها در طی این سالها بر هیچ کس پوشیده نیست و این وادادگی تا جایی پیش رفت که مردم تصور کنند که قوه قضائیه سنگ کسان دیگری را به سینه می‌زند.
این فعال دانشجویی در ادامه تصریح کرد: در قوه قضائیه جای شاکی و وزن‌ پرونده‌ها به درستی مشخص نیست و کسانی که علیه امنیت ملی اقدام کردند، امروز در جایگاهی قرار گرفتند که از پاسداران حریم کشور شکایت می‌کنند و قوه قضائیه نیز به جای پیگیری شکایت مردم، شکایت این عده را در دستور کار قرار می‌دهند.
طوسی با تأکید بر اینکه مطالبه مردم در مبارزه با سران فتنه و مفسدان اقتصادی همواره به آینده موکول می‌شود، خاطرنشان کرد: این عملکرد به دور از شعارهایی است که آیت‌الله لاریجانی مطرح کرد به همین دلیل بهتر است قوه قضائیه با یک وزن‌کشی سیاسی و قضائی آنهم در کفه عدالت به دنبال محاکمه کسانی بروند که به میلیون‌ها ایرانی اهانت کرده‌اند و بعد شکایت این افراد از مدافعان ملت را دنبال کند. 


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد