به گزارش شبکه خبری صداقت ، روزنامه "پال تلگراف" در مطلب خود آورده است: ما درباره نسل کشی میلیونها بیگناه در مناطقی مانند بالکان، کویت، عراق، افغانستان، پاکستان، لبنان، غزه، یمن و سومالی صحبت می کنیم، اما آنچه نمی دانیم این است که همان نسل کشی ها به سبب آلوده شدن مناطقی مرزی ایران در فلوجه و بصره درعراق هم اکنون درحال وقوع است و ایرانی ها از این آلودگی در نزدیکی مرزها رنج می برند و آمریکا و انگلیس درتلاش هستند تا آلودگی های اورانیوم را لاپوشانی کنند.
"پیتر آیره" نویسنده مطلب در ادامه می نویسد: آنچه که ارتش انگلیس به ما نگفته این حقیقت است که علاوه بر تسلیحاتی که آلوده به DU (اورانیوم ضعیف شده) هستند، آمریکا یک بمب هسته ای را در شرق بصره نزدیک مرز ایران انداخته است و مسئله آن گونه که دولت محترممان به ما می گوید نیست؛ این تسلیحات قطعاً متعارف نیستند و در زمره تسلیحات امحای جمعی قرار دارند.
در ادامه نویسنده با طرح این پرسش که چگونه اقدامات در افغانستان و عراق می تواند منجر به ایجاد مسائل بزرگی در ایران شود؟ به آن اینگونه پاسخ می دهد: پاسخ ساده است آلودگی "ایروسل" از چنین تسلیحاتی هستند و این تسلیحات مرزهای بین المللی را تشخیص نمی دهند و وزرش باد در نهایت این آلودگی ها را به چهارگوشه جهان منتقل می کند و متاسفانه ایران که در همسایگی دو منطقه تنش زا (افغانستان و عراق) قرار دارد آلوده شده و آلودگیهای فاحش، مردم، آبها، خاک و محصولات این کشور را تهدید می کند و این در راستای از بین بردن ملل اسلامی خاورمیانه به منظور برقراری یک نظم جدید جهانی در خاورمیانه است. لیکن مسئله به اینجا ختم نمی شود ذرات ریز نانو به سفر و حرکت و ماموریت مرگبار خود به دیگر کشورهای همسایه ادامه می دهند.
ما برخی از علائم هشدار دهنده را در ایران شاهد هستیم ، اما همانند همیشه سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی از دیگر شیوه های انحرافی استفاده کرده و در این خصوص، دیگرعوامل وضعیت بهداشتی را سرزنش می کنند. یک نمونه این موارد شیوع سرطان مری در استان گلستان ایران است و برخی مطالعات انجام شده نشان می دهد که نوشیدن چای داغ عامل اصلی این مشکل در این منطقه بوده، لیکن به این حقیقت که خود آب و محیط آلوده می تواند نه تنها عامل این نوع سرطان بلکه عامل دیگر سرطان ها باشد، اشاره ای نمی شود.
پیتر آیره در ادامه با اشاره به نقش باد، باران و برف در انتقال ذرات ریز آلوده می نویسد: دو مسئله مهم در رابطه با انتشار ذرات نانو در سراسر مرزهای افغانستان و عراق وجود دارد. یکی در وضعیت خشک و گرم زمانی که گرد وغبار ریز ایروسل از طریق باد به اطراف پخش و استنشاق می شود اتفاق می افتد و مسئله دیگر این است که برخی از مناطق ایران هم باران دارند وهم برف و هر دو آنها با بارش به زمین منتقل می شوند و بویژه برف ذرات نانو را جذب می کند و بنابراین ما در سه حوزه مهم نگرانی داریم؛
- مناطقی که بارش برف قابل ملاحظه ای دارند.
- مناطقی که باران منظم و فصلی دارند.
- مناطقی که دارای آبهای ذخیر آلوده می شوند و می توان دید که این مورد آلودگی از طریق محصولات کشاورزی و آب نفوذ می کند.
نویسنده پال تلگراف در ادامه می نویسد: کودکانی که مرده بدنیا می آیند و تازه متولدین، قربانیان عمده این اقدامات بویژه تسلیحات تولید آمریکا هستند. گزارشها نشان می دهد که یک سوم بیماری کودکان در ایران مربوط به سرطان است و در سال 2010 بیماران سرطانی در ایران 65 درصد افزایش پیدا خواهد کرد و به 53 هزار نفر خواهد رسید که این آمار در سال 1996، 32 هزار نفر بوده است و ایران بالقوه بالاترین نرخ سرطانی در کودکان را در جهان دارد.
در ادامه این گزارش با اشاره به دشمنی غرب با ایران آمده است: ایران به لحظ برخورداری از منابع نفت و گاز یک تهدید تجاری برای آمریکا و غرب است و مضحک آنکه غرب با تمامی دشمنی هایش با ایران منابع مورد نیاز خود را از این کشور تهیه می کند و می توان دراین تعامل دو رویی امپریالیسم را به عینه مشاهده کرد.